Aktuelt

kal  nye brugere oprettes med brugernavn og adgangskode. Tryk på menuen “Selvbetjening” og følg vejledningen eller læs nærmere om brugeroprettelsen.

Husk dit Sundhedskort fremover!

Klinikken er lukket pga. sygdom. Ved akut opstået behov for lægehjælp bedes patienter ringe til vores klinikken`s telefonnummer, hvor vi oplyser, hvem vi henviser til.  

Jeg holder jer løbende underrettet.

Fra 01.12.2015 lukker praksis desværre helt. Hovedargumentet er, at vi ikke havde råd til, at komme op til Sundhedshuset og at presset på alle sololæger er steget urimeligt ift. mine ambitioner om en god behandling af mine patienter. 

Skift til andre læger er dog muligt og efter den 01.12.2015 gratis.  I November kommer der et brev fra kommunen omkring frit lægevalg. Det er frit adgang for alle patienter til alle læger, da befolkningsantal er dalende.  Det er således ingen grund til forhastede skift, som nu koster penge.

For mig er det på alle niveauer meget  vigtig , at i først skifter efter den 01.12., dvs. at i må henvende jer som passanter hos de andre læger og skifter først efter i har fået brev fra kommunen, hvor i krydser af, hvilken læge i måtte ønske.  

Mange tak for jeres loyalitet i alle de 11 år jeg har været jeres læge.